Städning av dödsbo

Dagar och hela veckor efter att någon som har stått en nära har gått bort är bland de tyngsta i ens liv. Det finns mycket att ta in och ta hand om, från att sakta börja vänja sig vid den nya vardagen till att fundera kring begravningen och olika juridiska frågor. Det är helt enkelt för sörjande – och ofta också för fysiskt krävande – för en anhörig att finna krafter att gå igenom ett dödsbo.

Det är då vi kommer in med kort varsel och hjälper med att tömma och städa dödsbo i Stockholm.

Vad vi kan göra

Efter att vi har kommit överens om vad man vill få hjälp med så tömmer vi och/eller flyttstädar dödsboet i Stockholmsområdet. Vår välutbildad och empatisk personal jobbar snabbt och effektivt med dödsbon av alla storlekar och kan i de allra flesta fall påbörja artbetet redan inom några få dagar. I och med att vi är medvetna om att det är en speciellt känslig tid i ens liv så är ett bra bemötande en självklarhet.

Vad ingår

Vi erbjuder dödsbotömning och dödsbostädning i Stockholm. Det som faktiskt ingår i tjänsten är helt beroende av kundens behov och önskningar.

Med vår helhetslösning slipper den anhörige ta hand om både det svåra med att flytta ut möbler och saker och det långtråkiga med att städa dödsboet enligt Mäklarsamfundets rekommendationer. Förutom sortering kan vi också hjälpa till med borforsling av det man inte vill sälja eller behålla till välgörenhetsorganisationer.

Behöver man inte vår helhetslösning så går det utmärkt att beställa var tjänst för sig, dvs. bara dödsbotömning eller dödsbostädning.

Bortforsling

Vi kommer in och sorterar, packar upp och flyttar ut allt man inte vill behålla ur dödsboet. Man kan då bestämma vad som händer med det vi har hämtat – vi kan flytta det, kontakta välgörenhetsoranisationer, transportera det till avfallshantering eller återvinna det med omsorg. Vi tar självklart hand om tungtrasport av möbler om så behövs.

Flyttstädning

Efter att vi har tömt dödsboet är det dags att finstäda det. Dösbostädning är mycket utförligare än andra former av städning och vi gör rent in- och utvändigt och tar hand om svårtillkommliga ställen. Några exempel på det som ingår är städning inuti och bakom ugnen, i kylskåpet och frysen, rensning av glovbrunnen i badrummet, fönsterputs och bakom elementen.

Hur går det till

Enklare kan det inte gå till. Efter att vi har haft kontakt med varandra och hittat en lösning som passar dig så hämtar vi nycklarna till dödsboet och lämnar dem tillbaka när arbetet är klart. Du behöver alltså inte vara på plats under arbetets gång men kan välja att besikta det färdigtstädade dödsboet. Sist skickar vi en faktura när allt är klart.

Kontakta oss!

  • Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 2 MB.
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.