Städning och tömning av dödsbo i Botkyrka

Att förr eller senare behöva ta hand om ett dödsbo är i många fall en oundviklig del av livet. För många personer är det början på en ganska känslomässigt omständlig resa.

Kontakta oss

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 2 MB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Vi lämnar nöjd kund-garanti på alla våra tömningar
  Vi färdigställer alla våra arbeten i tid
  VI lämnar prisgaranti på jobbet
  Vi tar hand om hela processen

  Mitt upp i allt så behöver man även i många fall ta ställning till ett stort antal både administrativa och rent praktiska saker. Om man känner sig överväldigad är det knappast förvånande. Att ordna hjälp med städning, tömning och bortforsling är däremot ett enkelt sätt att få tid över till att fokusera på det som man upplever vara mest väsentligt.

  Vi har under lång tid fokuserat på städning och tömning av dödsbon i Botkyrka med omnejd. Och med mångårig erfarenhet av att vara verksamma i Stockholm har vi kommit att värdesätta det stora förtroende som våra kunder ger oss. Genom att förena hög effektivitet med finkänslighet och den respekt som situationen kräver är vi stolta över att få chansen att hjälpa till i ett av livets särskilt krävande skeden.

  Varför bör du välja oss?

  Det finns numera ett stort antal företag som erbjuder tömning och städning av dödsbo. De flesta av dem håller även väldigt hög nivå på sina tjänster. Men vi anser personligen att det finns ett antal punkter där vi sticker ut ur mängden.

  • Vi visar alltid tillbörlig respekt för egendomen. Även om det utåt sett ofta handlar om möbler, prydnadssaker, porslin, böcker och liknande så vet vi att det i många fall döljer sig känslor bakom bohag. Därför strävar vi efter att alltid ha en kontinuerlig och finkänslig dialog för att allt ska bli så bra som möjligt.
  • Vi erbjuder alltid offert och prisförslag. Då vi alltid ser till att reda ut vilka kostnadsmässiga förväntningar som finns så kan vi undvika missförstånd och oväntade överraskningar. Om vi saknar det underlag som krävs för att ge en rättvisande prisbild så säger vi alltid till i god tid.
  • Vi arbetar utifrån era önskemål. Eftersom det finns många olika tankar bakom varför man tömmer ett dödsbo så arbetar vi alltid utifrån eran egen målsättning. Detta betyder att vi ser till så att bostaden är redo för visning, försäljning, inflyttning eller vad man nu kan tänkas vilja. Genom att transportera egendomen dit du vill så ser vi även till att ta ansvar för hela förloppet.

  Detta är långt i från alla de anledningar som vi anser talar för att vi är ett bra val. Men de ger åtminstone en fingervisning gällande vad vi tycker är viktigt, och det som vi fått erfara att våra kunder uppskattar.

  Kontakta oss för all dödsbohantering

  Genom att ta hand om dödsbo i Botkyrka, Stockholms innerstad och även dess kranskommuner har vi etablerat en väldigt uppskattad närvaro. Då vi anser att det inte finns något bättre omdöme än nöjda kunder så är vi glada över att kunna låta våra tidigare utförda städningar och tömningar tala för sig själva. Det vore helt enkelt inte möjligt för oss att fortsätta vara verksamma utan att varje enskild gång sträva efter ett riktigt bra resultat.